Η Ares Design βελτιώνει τα Porsche 911 (964) Turbo και Defender

Σχετικά άρθρα

Η Ares Design παρουσιάζει δύο νέες προτάσεις της. Η πρώτη είναι μια βελτιωμένη Porsche 911 (964) Turbo που μηχανικά ο 3,6-λίτρων κινητήρας έχει αποκτήσει μεγαλύτερο turbo και intercooler και αποδίδει 430 άλογα (365 άλογα εργοστασιακή τιμή).

Το αυτοκίνητο αποκτά επίσης νέες ζάντες που θυμίζουν τις Fuchs που χρησιμοποιούσε η Carrera 2.7 RS της δεκαετίας του 1970 και στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες και υφασμάτινες επενδύσεις, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέος πίνακα οργάνων.

Το Land Rover Defender φέρει νέο bodykit, νέα LED φωτιστικά σώματα, ζάντες 18″, νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3,5 εκατοστά, μεγάλα φρένα και κάτω από το καπό συναντάμε τον V8 4,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 280 ίππων με 440 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και στο εσωτερικό του υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ηλεκτρικό χειρόφρενο, νέο σύστημα κλιματισμού, νέο τιμόνι και άλλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...