Και νέα καθυστέρηση της προβολής της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

Τρίτη αναβολή πήρε η προβολή της νέας ταινίας του James Bond, μιας και η Universal μαζί με τους παραγωγούς των ταινιών James Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν πως η προβολή της 25ης ταινίας του James Bond “No Time To Die” θα καθυστερήσει κι’αλλο και έτσι αντί για τις 2 Απριλίου 2021, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 8 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η τρίτη αναβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της ταινίας του Βρετανού μυστικού πράκτορα, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Απρίλιο. Λόγω της πανδημίας, αναβλήθηκε για την 12η Νοεμβρίου, ενώ πήρε και δεύτερη αναβολή για τις 2 Απριλίου 2021.

Στη ταινία πρωταγωνιστής είναι ο Daniel Craig, ενώ συμμετέχουν οι Ana de Armas, Jeffrey Wright, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek, Christoph Waltz και Naomie Harris.

Το οικονομικό κόστος παραγωγής της ταινίας εκτιμάται ότι έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα