Αυτά είναι τα Cadillac CT4-V και CT5-V Blackwing

Σχετικά άρθρα

Η Cadillac έδωσε μια φωτογραφία αλλά και ένα ακόμη teaser video τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing που θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, 1 Φεβρουαρίου στις 19:00 EST (02:00 ώρα Ελλάδας, 2 Φεβρουαρίου).

Η παραγωγή των CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα είναι περιορισμένη, και η διαθεσιμότητα τους θα ξεκινήσει στα τέλη του επόμενου καλοκαιριού. Το CT5-V Blackwing κινείται από τον 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο LT4 V8 κινητήρα, απόδοσης 650 ίππων και 880 Nm ροπής, που συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Είναι το ισχυρότερο και δυνατότερο σεντάν που κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Cadillac και μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Το CT4-V Blackwing διαθέτει έναν V6 twin-turbo 3,6-λίτρων απόδοσης κοντά στα 500 άλογα. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε περίπου 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 304 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Και τα δύο αυτοκίνητα διαθέτουν την FE4 σπορ ανάρτηση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ψυγείο διαφορικού, φρένα της Brembo, με τους carbon-κεραμικούς δίσκους να βρίσκονται στον επιπλέον εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...