Sold-out μέσα σε λεπτά οι Blackwing εκδόσεις των Cadillac CT4-V και CT5-V

Σχετικά άρθρα

Χθες η Cadillac παρουσίασε τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing, με την αμερικάνικη εταιρία να κάνει γνωστό ότι η παραγωγή τους για τον πρώτο χρόνο θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα, συνολικά. Αναπόφευκτα, τα δύο μοντέλα έγιναν sold-out μέσα σε λίγα λεπτά, κάτι καθόλου παράξενο αν σκεφτείς ότι η τιμή του πρώτου ξεκινά από τα 59.990 δολάρια, ενώ του δεύτερου από τα 84.990 δολάρια.

Το CT5-V Blackwing ήταν το πρώτο που ξεπούλησε, με την Cadillac να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγάλει στην αγορά περισσότερα από 250 από το καθένα. Οπότε όποιος θέλει, η λίστα αναμονής είναι ακόμα ανοιχτή και κάποιος αντιπρόσωπος της Cadillac θα επικοινωνήσει μόλις υπάρξει διαθέσιμο απόθεμα.

Να θυμίσω πως το CT4-V Blackwing διαθέτει έναν 3,6-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα, απόδοσης 479 ίππων με 603 Nm ροπής, και κάνει το 0-96 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 304 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Από την άλλη, το CT5-V Blackwing παίρνει κίνηση από τον 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο V8 κινητήρα, απόδοσης 677 ίππων και 893 Nm ροπής, που συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Αυτό είναι το ισχυρότερο και δυνατότερο σεντάν που κατασκεύασε μέχρι σήμερα η Cadillac και μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα. Φορά σφυρήλατες ζάντες 19″, (διαθέσιμες και ζάντες από μαγνήσιο), με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S διαστάσεων 275/35 μπροστά και 305/30 πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...