H Porsche teasάρει τη νέα 911 GT3

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου και 16:00 ώρα Ελλάδας, η Porsche θα αποκαλύψει τη νέα γενιά της 911 GT3, γι’αυτό και πριν λίγα λεπτά η γερμανική εταιρία έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του μοντέλου.

Από αυτήν διακρίνεται η χαρακτηριστικά αεροτομή που θα φέρει το μοντέλο, ενώ διακρίνονται -μέσω των γραμμών- και τα φαρδύτερα πίσω φτερά. Η 992 GT3 διέρρευσε μερικώς τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα video του Chris Harris για λογαριασμό του Top Gear, όπου ο επικεφαλής του GT τμήματος της Porsche, Andreas Preuninger, μας αποκάλυψε το εμπρός και πίσω μέρος του μοντέλου.

Το νέο γερμανικό sportscar ξεχωρίζει από τα φαρδύτερα μετατρόχια, το νέο bodykit με την αναβαθμισμένη αεροδυναμική και την μεγάλη πίσω αεροτομή. Μηχανικά θα φορά τον 4,0-λίτρων ατμοσφαιρικό boxer εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης περίπου 550 ίππων.

Ο κινητήρας έχει όριο περιστροφής κοντά στις 9.000 σ.α.λ, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με αυτόματο PDK. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με Alcantara, ενώ υπάρχουν carbon bucket καθίσματα.

Φήμες λένε ότι το νέο μοντέλο θα μπορέσει να σπάσει το “φράγμα” των 7 λεπτών στην πίστα του Nurburgring. Και αυτό στην “απλή” έκδοση του μοντέλου, και όχι στην RS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...