3 Απριλίου η παρουσίαση του GMC Hummer SUV

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο η GM παρουσίασε το GMC Hummer EV, ένα αμιγώς ηλεκτρικό pickup μοντέλο, όπου η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

Ωστόσο, το pickup μοντέλο θα πλαισιωθεί και από την SUV έκδοση του, φωτογραφία της οποίας διέρρευσε κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης τον περασμένο Νοέμβριο, με την General Motors να είχε κάνει γνωστό ότι το Hummer SUV θα παρουσιαστεί στις 7 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον επικεφαλής της Buick και της GMC, Duncan Aldred, να είχε δηλώσει ότι καμία από τις δύο μάρκες δεν θα έχει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Μπορεί η SUV έκδοση του Hummer να μην έκανε το ντεμπούτο της την ημέρα με τον ακριβότερο τηλεοπτικό χρόνο στην αμερικάνικη τηλεόραση κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά η GMC ανακοίνωσε ότι το Hummer SUV θα αποκαλυφθεί στις 3 Απριλίου.

Η παρουσίαση θα γίνει κατά τη διάρκεια παιχνιδιού μπάσκετ στο Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος (NCAA).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο GMC Acadia

Την νέα γενιά του Acadia παρουσίασε η GMC, με το μοντέλο να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και να παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων turbo...

Το νέο Hummer έγινε στρατιωτικό όχημα

Η GM Defense έχει μετατρέψει το νέο ηλεκτρικό Hummer σε στρατιωτικό όχημα, παρουσιάζοντας το σε μια εκδήλωση στην Ουάσιγκτον. Το αυτοκίνητο ονομάζεται Electric Military...