Το προηγούμενο Σάββατο, 13 Μαρτίου, ένας Γερμανός παρέλαβε τα κλειδιά της ολοκαίνουριας Ferrari F8 Tributo του, την οποία περίμενε έναν χρόνο για να την αποκτήσει, εξαιτίας της μεγάλης λίστας αναμονής που έχει η ιταλική εταιρία.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν την χάρηκε πολύ, καθώς έξι ώρες μετά την παραλαβή είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το ιταλικό supercar, και ενώ κινούταν στον αυτοκινητόδρομο Α5 στο κρατίδιο Hessen της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να διαλύσει ολοσχερώς το εμπρός μέρος του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ferrari “φορούσε” καλοκαιρινά ελαστικά και ο δρόμος ήταν βρεγμένος κατά τη στιγμή του ατυχήματος, πιθανώς σε ακατάλληλες ταχύτητες. Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε σε ένα τσιμεντένιο φράγμα στην άκρη του δρόμου, αποκολλώντας τον έναν από τους πίσω τροχούς. Στη συνέχεια, η Ferrari χτύπησε σε ένα μικρό λεωφορείο, πριν τελικά χτυπήσει ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα και σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά ο επιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς αλλά όχι απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς.