Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών και των κινητήρων του νέου Civic, σήμερα βλέπουμε μια ακόμα φωτογραφία του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου. Από αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα το εμπρός μέρος της νέας -11ης- γενιάς του Civic, με την Honda να έχει επιλέξει μια αρκετά συντηρητική σχεδιαστική προσέγγιση.

Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται ως “πιο πολυτελής, λεπτός και ελαφρύς” από αυτόν της 10ης γενιάς, με το ύψος του αυτοκινήτου να έχει μειωθεί, ενώ παράλληλα αυξήθηκε το πλάτος. Οι μπροστά κολόνες έχουν μετατοπιστεί προς τα πίσω, αυξάνοντας έτσι την ορατότητα του οδηγού και των επιβατών.

Υπάρχει μικρή γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, με τον σχεδιασμό του εσωτερικού να είναι εργονομικός και λιτός. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής 9″ στο κέντρο του ταμπλό, το τριάκτινο τιμόνι, όπως επίσης οι αλουμινένιες και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, αλλά και στην Ιαπωνία, μιας και το εργοστάσιο της εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας θα κλείσει το 2021.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2021, ήτοι εντός των επόμενων εβδομάδων, με την κυκλοφορία του να ορίζεται για τα τέλη του έτους.