Διέρρευσε το νέο Honda Civic

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο η Honda παρουσίασε το Civic prototype sedan, που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η 11η γενιά του Civic, με την ιαπωνική εταιρία να έχει κάνει γνωστό ότι η έκδοση παραγωγής του μοντέλου θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2021.

Ωστόσο, σήμερα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες της τελευταίας, που αφορούν την αγορά της Κίνας, αν και πιθανότατα θα μοιράζεται τα περισσότερα -αν όχι όλα- στοιχεία του σχεδιασμού με το Civic που θα πωλείται παγκοσμίως.

Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται ως “πιο πολυτελής, λεπτός και ελαφρύς” από αυτόν της 10ης γενιάς, με το ύψος να έχει μειωθεί, ενώ παράλληλα αυξήθηκε το πλάτος. Οι μπροστά κολόνες έχουν μετατοπιστεί προς τα πίσω, αυξάνοντας έτσι την ορατότητα του οδηγού και των επιβατών.

Υπάρχει μικρή γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, με τον σχεδιασμό του εσωτερικού να είναι εργονομικός και λιτός. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής 9″ στο κέντρο του ταμπλό, το τριάκτινο τιμόνι, όπως επίσης οι αλουμινένιες και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, αλλά και στην Ιαπωνία, μιας και το εργοστάσιο της εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας θα κλείσει το 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα