Ξεκίνησε η παραγωγή του Audi Q4 e-tron

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο εβδομάδες η Audi έδωσε μια σειρά φωτογραφιών αλλά και αρκετές λεπτομέρειες για το Q4 e-tron και σήμερα η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο της στο Zwickau της Γερμανίας, παρότι αυτό δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί επίσημα.

Τον εν λόγω εργοστάσιο παράγει μοντέλα πολλών εταιριών του VW Group, με το Q4 e-tron να βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής με το Volkswagen ID.4 και, στο μέλλον, θα προστεθεί ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen.

Το Q4 e-tron θα παρουσιαστεί στα μέσα Απριλίου και θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές το καλοκαίρι του 2021. Το compact ηλεκτρικό SUV βασίζεται στην πλατφόρμα MEB και κίνηση θα παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν έως 306 άλογα.

Διάβασε περισσότερα

Πρώτη γεύση από το Audi Q4 e-tron

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...