Έτσι τρόλαραν την Πρωταπριλιά οι αυτοκινητοβιομηχανίες

Σχετικά άρθρα

1η Απριλίου σήμερα ή αλλιώς η παγκόσμια ημέρα του ψέματος. Η δική μας πρωταπριλιάτικη φάρσα ήταν το παράνομο λογισμικό στον κινητήρα της Ferrari, αλλά τι ετοίμασαν φέτος οι αυτοκινητοβιομηχανίες προκειμένου να μας κοροϊδέψουν; Ας δούμε όλες τις φετινές “τρολιές” που ξεχώρισαν.

Porsche: Βαφή με σκουριά

“Το μέλλον της ατομικότητας είναι εδώ” αναφέρει η Porsche, η οποία προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να βάφει τα αυτοκίνητά της στην απόχρωση της σκουριάς.

Skoda: “In Tune”

Η Skoda λέει πως έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό, το In Tune, που ενεργοποιείται μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου και παρακολουθεί τους ήχους της καμπίνας, διορθώνοντας αυτόματα την ένταση της φωνής του τραγουδιστή, έτσι ώστε να καλύπτει τις φάλτσες νότες των επιβατών.

Dodge: Do Not Disturb mode

Η Dodge έχει δημιουργήσει μια τεχνολογία που κάνει τα αυτοκίνητά της αθόρυβα, έτσι ώστε να μην ενοχλούν τους γείτονες όταν οι ιδιοκτήτες τους επιστρέφουν στο σπίτι τους αργά το βράδυ.

Dacia: Το διαστημικό πρόγραμμα Dustar

Η Dacia ανακοίνωσε το “πρώτο οικονομικό διαστημικό πρόγραμμα”, το Dustar, που προσφέρει φθηνά ταξίδια στο διάστημα.

Alfa Romeo: Παράθυρα με φίλτρα

Η Alfa Romeo προσφέρει στην Stelvio ειδικά φίλτρα παραθύρων που τα ονομάζει Nuova Luce. Τα ονομάζει Roma, Milano, Torino, Komo και Cinque Terre και αλλάζουν την απόχρωση των παραθύρων.

Caterham: Ειδική βαζελίνη

Ειδική βαζελίνη που βοηθά την είσοδο και την έξοδο των επιβατών από το Seven βγάζει στην αγορά η Caterham.

Opel: QR αντί για ονόματα

Την αντικατάσταση των ονομάτων των μοντέλων της με κωδικούς QR ανακοίνωσε η Opel.

Bentley: Περιστρεφόμενη οθόνη με καφετέρια

Η Bentley δημιούργησε μια περιστρεφόμενη οθόνη που στο πίσω μέρος της υπάρχει μια καφετέρια εσπρέσο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...