Τον Μάιο του 2019 ο Manny Khoshbin πούλησε την one-off Koenigsegg Agera RS Phoenix του, μετά από μόλις πέντε μήνες που την είχε στην κατοχή του, ενώ περίμενε δύο χρόνια για να την προσθέσει στην πλούσια συλλογή του.

Η μοναδική και ξεχωριστή Agera RS Phoenix κόστισε 2,2 εκατ. δολάρια και διαθέτει επιπλέον εξοπλισμό αξίας περίπου 1 εκατ. δολαρίων. Ο Khoshbin δεν είχε σκοπό να πουλήσει το αυτοκίνητο, αλλά κάποιος θέλησε πολύ να την κάνει δικιά του, και έτσι ο Khoshbin δελεάστηκε στον να την πουλήσει.

Η τιμή που ζήτησε ήταν 5 εκατ. δολάρια, αλλά τελικά το αυτοκίνητο πουλήθηκε στο ποσό των 4,1 εκατ. δολαρίων. Σήμερα, όμως, ο δεύτερος ιδιοκτήτης της Agera RS Phoenix έβγαλε προς πώληση το αυτοκίνητο, μέσω της αντιπροσωπείας της Pagani στο Beverly Hills, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ποσό που ζητά. Είναι, όμως, κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι μεγαλύτερο από το ποσό αγοράς, παρότι το οδόμετρο γράφει 2.172 χλμ.

Η Koenigsegg Agera RS Phoenix αποτελεί τον αντικαταστάτη της Agera RS Gryphon που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2017, αλλά τον Μάιο του 2017 και τον Μάιο του 2018 ενεπλάκη σε τροχαία ατυχήματα, με την Koenigsegg να την επισκευάζει και να την αναβαθμίζει. Έτσι, μηχανικά ο 5,0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει 1.360 άλογα, καθώς διαθέτει το spec της One:1.