Ανήμερα Πρωταπριλιάς, η MG παρουσίασε το Cyberster concept, που μας δείχνει την έκδοση παραγωγής ενός νέου ηλεκτρικού roadster μοντέλου που ετοιμάζει, και σήμερα μας η βρετανική εταιρία (κινεζικής ιδιοκτησίας) έδωσε μερικές φωτογραφίες του concept.

Αυτό θα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση της Σανγκάη, που ανοίγει τις πύλες τις από 21 έως 28 Απριλίου, με το εμπρός μέρος του Cyberster να χαρακτηρίζεται από το μακρύ καπό και τα στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα, που η MG τα ονομάζει “Magic Eye”.

Ακόμα, υπάρχουν κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες και στο πίσω μέρος βλέπουμε το απότομα “κομμένο” τελείωμα του αμαξώματος, καθώς και τα φωτιστικά σώματα που φέρουν τα γραφικά της βρετανικής σημαίας. Η εταιρία σκοπεύει να το βγάλει στην παραγωγή, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια ηλεκτρική εναλλακτική του Mazda MX-5.

Το Cyberster θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, με την εταιρία να αναφέρει ότι το ηλεκτρικό roadster θα έχει αυτονομία 800 χλμ., ενώ το 0-100 χλμ/ώρα θα έρχεται σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Θα διαθέτει επίσης διασύνδεση 5G, αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3, και -φυσικά- ψηφιακό πίνακα οργάνων.