Ανακαλούνται 190 Porsche 718 Boxster και Cayman. Αιτία οι ελαττωματικές μπιέλες τους

Σχετικά άρθρα

Η Porsche έκανε γνωστό πως προχωρά στην ανάκληση 190 Cayman GT4, Cayman GTS 4.0, 718 Spyder και Boxster GTS 4.0, επειδή ενδέχεται να έχουν ελαττωματικές μπιέλες.

Σύμφωνα με την εταιρία υπάρχει η πιθανότητα να έχουν τοποθετηθεί μπιέλες που δεν έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο ράγισμα και στο σπάσιμό τους και έτσι να προκληθεί ζημιά στο μπλοκ του 4,0-λίτρων flat-6 κινητήρα, κάτι που θα οδηγήσει στην διακοπή της λειτουργίας του, στην απώλεια ισχύος, στη διαρροή λαδιού, ενώ υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει και πυρκαγιά.

Τα πρώτα σημάδια του προβλήματος εμφανίζονται με παράξενο θόρυβο και κραδασμούς του κινητήρα, με τις μπιέλες να έχουν κατασκευαστεί από την Hoeckle Austria GmbH, μια προμηθεύτρια εταιρία της Porsche.

Τα προς ανάκληση αυτοκίνητα έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 26 Ιανουάριου και 4 Μαρτίου 2021, με την Porsche είτε να αντικαθιστά τις ελαττωματικές μπιέλες με καινούργιες, είτε να προχωρά στην αντικατάσταση ολόκληρου του κινητήρα, ανάλογα με την εκτίμηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...