Η Toyota αυξάνει σημαντικά τις προσλήψεις μηχανικών λογισμικού

Σχετικά άρθρα

Από την άνοιξη του 2022, η Toyota αποκάλυψε ότι θα αυξήσει τις προσλήψεις προγραμματιστών λογισμικού σε περίπου 40% έως 50% επί του συνόλου των προσλήψεων του τεχνικού τμήματος, καθώς θέλει να επιταχύνει την ανάπτυξη των αυτόνομων και άλλων οχημάτων επόμενης γενιάς.

Η κίνηση για την αύξηση των προσλήψεων σε software engineers, από το τρέχον 20%, έρχεται αφού η Toyota προσέλαβε περίπου 300 νέους απόφοιτους πανεπιστημίου ή μηχανικούς με πτυχία, κυρίως με υπόβαθρο στη μηχανολογία, για να εργαστούν στην εταιρεία από αυτήν την άνοιξη.

Η ιαπωνική εταιρία δήλωσε ότι επιθυμεί να ενισχύσει τις δυνατότητες ανάπτυξης λογισμικού της, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει την επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπίσει την CASE μετατροπή (connected, autonomous/automated, shared, and electric, δηλαδή συνδεδεμένο, αυτόνομο/αυτοματοποιημένο, κοινόχρηστο και ηλεκτρικό).

Αυτό, προκαλεί σημαντικούς μετασχηματισμούς στην αυτοκινητοβιομηχανία και γίνονται ταχείς πρόοδοι στον “συνδεδεμένο” τομέα, σε σχέση με τις πτυχές των επικοινωνιών και των δεδομένων της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των cloud υπηρεσιών, Internet of Things (IoT), μεγάλων δεδομένων (big data) και τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η Toyota δεν έχει αποκαλύψει πόσους νέους τεχνικούς θα προσλάβει την επόμενη άνοιξη.

Διάβασε ακόμα

Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota και Mazda εξελίσσουν από κοινού συστήματα επικοινωνίας αυτοκινήτων

ΠηγήJapan Times

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...

Toyota: Το 2025 η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux

Στα τέλη του 2022 και στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων παρουσίας της Toyota στη Ταϊλάνδη, ο Akio Toyoda, πρόεδρος...
Autoblog.gr