Κάποιος τράκαρε το Dodge Durango SRT Hellcat με μόλις 770 χλμ., και το πουλάει

Σχετικά άρθρα

H Dodge παρουσίασε τo περασμένο καλοκαίρι την Hellcat έκδοση του Durango, κάνοντας γνωστό ότι η παραγωγή της θα διαρκέσει μόλις έξι μήνες και θα περιοριστεί στα 2.000 αυτοκίνητα. Η ζήτηση του αυτοκινήτου, όμως, ήταν μεγάλη και το Durango SRT Hellcat έγινε γρήγορα sold-out, και έτσι η εταιρία επέκτεινε για μερικούς μήνες την παραγωγή και την διαθεσιμότητα του.

Ωστόσο, κάποιος από τους πρώτους τυχερούς δεν ήταν πολύ προσεκτικός και δεν χάρηκε το Durango SRT Hellcat του για πολύ καιρό. Πιο συγκεκριμένα, είχε προλάβει να διανύσει μόλις 770 χλμ., όταν είχε ένα ατύχημα.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το ατύχημα ήταν αρκετά δυνατό, χωρίς ωστόσο ο οδηγός του να τραυματίζεται, καθώς έβγαλε αμέσως προς πώληση το αυτοκίνητο του. Αυτό γίνεται μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας με το υψηλότερο bid που έχει την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να είναι 53.000 δολάρια, και απομένουν μόλις 26 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Καινούριο, το Durango SRT Hellcat κοστίζει 95.580 δολάρια, με τις ζημιές να φαίνονται ότι μπορούν να διορθωθούν. Να θυμίσω, ότι κάτω από το καπό κρύβει έναν 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο V8 Hellcat κινητήρα, απόδοσης 710 ίππων με 875 Nm ροπής.

Πηγήcopart

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...