Τα νέα αγωνιστικά Camaro, Mustang και Camry για το NASCAR

Σχετικά άρθρα

Chevrolet, Ford και Toyota παρουσίασαν τα νέα αγωνιστικά Camaro, Mustang και Camry για το NASCAR Cup Series. Τα αγωνιστικά φέρουν σώμα κατασκευασμένο από carbon, πλευρικές απολήξεις εξατμίσεων, βελτιωμένη αεροδυναμική και διαχύτη.

Επίσης υπάρχουν σφυρήλατες μονομπούλωνες ζάντες 18″, που αντικαθιστούν τις τωρινές ζάντες 15″, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα και σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Κίνηση παίρνουν από τον V8 κινητήρα που αποδίδει 550 ή 670 άλογα, ανάλογα την πίστα, με τις εταιρίες να δηλώνουν πως τα νέα αγωνιστικά μπορούν να φιλοξενήσουν και κάποιο υβριδικό ή ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Και τα τρία αγωνιστικά βασίζονται στο ίδιο σασί, έχουν τα ίδια ανταλλακτικά, με την κάθε εταιρία να αλλάζει τον σχεδιασμό του σώματος έτσι ώστε το αγωνιστικό της να μοιάζει με το αυτοκίνητο παραγωγής της.

Το ντεμπούτο των νέων αγωνιστικών θα γίνει στον αγώνα Daytona 500 τον Φεβρουάριο του 2022, με τις δοκιμές τους να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...