Ηλεκτρική πρωτότυπη Porsche Boxster

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο έτος η Porsche θα παρουσιάσει το πρωτότυπο της ηλεκτρικής Boxster που θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην αλουμινένια PPE πλατφόρμα που αναπτύσσει η Porsche μαζί με την Audi και αναφορές θέλουν να παράγει έως τα 400 άλογα.

Η ηλεκτρική Boxster αναμένεται στην αγορά το 2023 και θα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητη με έναν ηλεκτροκινητήρα, όσο και ως τετρακίνητη με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα.

Οι επόμενες γενιές των Cayman και Boxster θα προσφέρονται και με plug-in υβριδικούς ή υβριδικούς κινητήρες. Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο CEO της Porsche, Oliver Blume, είχε πει πως η γερμανική εταιρία για 2-3 χρόνια θα πουλά ταυτόχρονα τόσο τις υβριδικές, όσο και τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες 718 Cayman και Boxster προκειμένου να δει πως θα κινηθεί, εάν δηλαδή θα πρέπει να αναβαθμίσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης ώστε αυτοί να πληρούν τα πρότυπα εκπομπών του Euro 7, ή αν θα τους καταργήσει τελείως και θα στραφεί αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνητη. Με απλά λόγια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις πωλήσεις των μοντέλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα