Στις 31 του μηνός η παρουσίαση της Bugatti La Voiture Noire

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει περισσότερα από 2 χρόνια από τότε που η Bugatti παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης του 2019 την μοναδική La Voiture Noire και στις 31 του μηνός η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει το τελικό αυτοκίνητο που θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητο που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης ήταν ένα πρωτότυπο που δεν διαθέτει καθόλου μηχανικά μέρη, παρά μόνο έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα που του έδινε την απαιτούμενη δύναμη προκειμένου να κινηθεί. Οι ψεύτικες δαγκάνες των φρένων ήταν κολλημένες πάνω στις ζάντες, ενώ το εσωτερικό του δεν είχε δημιουργηθεί.

Η Bugatti La Voiture Noire αξίζει 11 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους, κάτι που την βάζει στην κορυφή των ακριβότερων αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Το αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει έξι απολήξεις εξατμίσεων, νέα LED μοναδικά φωτιστικά σώματα και φωτιζόμενα γράμματα Bugatti.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron. Φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...