Ανακαλούνται 2.041 Toyota Yaris Hybrid στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Toyota ανακαλεί 2.041 Yaris Hybrid στην Ελλάδα, παραγωγής από τον Ιούλιο 2020 έως τον Απρίλιο 2021 επειδή η ηλεκτρονική μονάδα του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, μέσω της οποίας παρακολουθούνται και ελέγχονται διάφορες λειτουργίες που σχετίζονται με το σύστημα πέδησης, λόγω μη κατάλληλου λογισμικού ενδέχεται να μην ολοκληρώνει όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας του συστήματος.

Εάν αυτό συμβεί, θα ενεργοποιηθούν προειδοποιητικές λυχνίες στον πίνακα οργάνων του οχήματος και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο θα τεθεί εκτός λειτουργίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο σχετικός επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...