Η Lamborghini δοκιμάζει την τελευταία έκδοση της Aventador

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini παρουσίασε την Aventador πριν δέκα ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου του 2011, μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της έκθεση της Γενεύης. Από τότε έχουν ακολουθήσει αρκετές εκδόσεις του ιταλικού supercar, όπως η Aventador Roadster (2012), η Aventador SV (2015), η Aventador SV Roadster (2016), ενώ το 2016 είδαμε και το facelift του μοντέλου, την Aventador S. Φυσικά ακολούθησε η Aventador S Roadster (2017), η Aventador SVJ (2018) και τελικά η Aventador SVJ Roadster (2019).

Προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου, η Lamborghini θα παρουσιάσει τον διάδοχο της Aventador, που θα φέρει τον ίδιο V12 ατμοσφαιρικό υβριδικό κινητήρα με την Sian FKP 37, αλλά φαίνεται ότι πριν δούμε τον αντικαταστάτη του μοντέλου θα προηγηθεί μια ακόμα έκδοση της Aventador.

Αυτή θα είναι περιορισμένης παραγωγής και θα αποτελεί το κύκνειο άσμα της Aventador, και από το παραπάνω spy video διακρίνεται ότι το μοντέλο θα φέρει τον προφυλακτήρα, τον διαχύτη και τις εξατμίσεις της SVJ, αλλά απουσιάζει η μεγάλη αεροτομή της τελευταίας. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία έκδοση του αυτοκινήτου, αλλά αυτή λέγεται ότι θα ονομαστεί Aventador S Jota.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις για το Cybertruck

Στις 30 Νοεμβρίου η Tesla έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων Cybertruck στους πελάτες της, και στο micro-site του μοντέλου δείχνει...

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...