Chevrolet Corvette IMSA GTLM Championship Edition

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet προσφέρει μια νέα έκδοση της Corvette, την IMSA GTLM Championship Edition, με την οποία η εταιρία γιορτάζει την κυριαρχία της αγωνιστικής C8.R στο περσινό πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar 2020.

Η ειδική αυτή έκδοση της Corvette θα κατασκευαστεί σε 1.000 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη τόσο όσο coupe, όσο και ως convertible. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε κίτρινο Accelerate Yellow χρώμα με γκρι γραφικά ή σε γκρι Hypersonic Grey χρώμα με κίτρινες πινελιές. Διαθέτει μεγάλη αεροτομή, κίτρινες δαγκάνες φρένων, μαύρες ζάντες, μαύρες λεπτομέρειες και μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες.

Στο εσωτερικό συναντάμε κίτρινες και γκρι επενδύσεις, τα GT2 καθίσματα, κίτρινες ζώνες ασφαλείας και ένα ειδικό ταμπελάκι. Τέλος το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια κουκούλα με έχει τον σχεδιασμό της αγωνιστικής Corvette C8.R.

Στις σχετικές ειδήσεις η Chevrolet έκανε γνωστό πως οι MY2022 εκδόσεις της Corvette επωφελούνται από ένα αναβαθμισμένο σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου, από το βελτιωμένο Active Fuel Management και από το νέο πρόγραμμα του κινητήρα, με την απόδοση του V8 κινητήρα να παραμένει ίδια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα