Ο David Hasselhoff έδωσε το παρόν το The Kelly Clarkson Show, όπου και επιβεβαίωσε πως το Χόλυγουντ ετοιμάζει νέα ταινία αφιερωμένη στη σειρά Knight Rider, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Hasselhoff οδηγώντας τον ΚΙΤΤ.

Αναφορές θέλουν την ταινία να την σκηνοθετήσει ο James Wan, ο οποίος έχει στο βιογραφικό το Furious 7, το Aquaman, το Saw και το Insidious, με την εταιρία του, Atomic Monster, μαζί με το Spyglass Media Group, να υπογράφουν την παραγωγή.

Το σενάριο γράφεται από τον T.J. Ο Fixman, ο οποίος έγραψε επίσης την ταινία της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Ratchet & Clank. Cast δεν υπάρχει ακόμα, ο νέος KITT εικάζεται πως θα είναι από το οπλοστάσιο της GM (ενδεχομένως Corvette), αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα της παρουσίας της εικονικής Trans-Am, έστω και σαν cameo προγόνου.

Να θυμίσω, πριν μερικά χρόνια οι Αμερικάνοι έκαναν μια προσπάθεια αναβίωσης της σειράς, αλλά το sequel με πρωταγωνιστή τον Justin Bruening δεν κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι κόπηκε μετά από μόλις 2 σεζόν (2008-2009), με τα 17 επεισόδια να γυρίζονται από τα προγραμματισμένα 22.