Είμαι “παιδί” των αρχών των ’80s, αλλά ήμουν αρκετά “μεγάλος” για να σημαδέψουν την παιδική μου ηλικία τρεις αμερικάνικες σειρές και ταινίες, που σήμερα θεωρούνται τουλάχιστον cult. Ο λόγος για το Knight Rider, το Back to the Future και το Miami Vice, και πιστεύω ότι κολλούσες και εσύ μπροστά από εκείνα τα ογκώδη “χαζοκούτια” για να απολαύσεις τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών.

Φαίνεται, όμως, ότι η πρώτη είναι κοντά στο να επιστρέψει, αυτή τη φορά στις αίθουσες των κινηματογράφων, και αργότερα στις λεπτές οθόνες των υπολογιστών και των τηλεοράσεων σου.

Καλά κατάλαβες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Η.Π.Α., η διάσημη σειρά Knight Rider, στην οποία πρωταγωνίστησε ο David Hasselhoff, οδηγώντας τον ΚΙΤΤ, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να γίνει ταινία. Σκηνοθέτης για το θα είναι ο James Wan, ο οποίος έχει στο βιογραφικό το Furious 7, το Aquaman, το Saw και το Insidious, με την εταιρία του, Atomic Monster, μαζί με το Spyglass Media Group, να υπογράφουν την παραγωγή.

Το σενάριο γράφεται από τον T.J. Ο Fixman, ο οποίος έγραψε επίσης την ταινία της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Ratchet & Clank. Cast δεν υπάρχει ακόμα, ο νέος KITT εικάζεται πως θα είναι από το οπλοστάσιο της GM (ενδεχομένως Corvette), αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα της παρουσίας της εικονικής Trans-Am, έστω και σαν cameo προγόνου.

Να θυμίσω, πριν μερικά χρόνια οι Αμερικάνοι έκαναν μια προσπάθεια αναβίωσης της σειράς, αλλά το sequel με πρωταγωνιστή τον Justin Bruening δεν κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι κόπηκε μετά από μόλις 2 σεζόν (2008-2009), με τα 17 επεισόδια να γυρίζονται από τα προγραμματισμένα 22.