Η ιταλική εταιρία περνάει από δοκιμές υποψηφίους παίκτες, για την θέση του επίσημου οδηγού αγώνων για sim racing για τη σεζόν του 2022. Για να τα καταφέρει κάποιος, ο υποψήφιος θα πρέπει να αγωνιστεί και να κερδίσει στο The Real Race, μια σειρά από 10 sim αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαφορετικές περιοχές και διεξάγονται μέσω του δημοφιλούς τίτλου αγώνων για PC, Assetto Corsa Competizione.

Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε στις 13 Ιουνίου, αλλά οι επόμενες 9 διοργανώσεις θα διαρκέσουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Νοεμβρίου. Στο τέλος του πρωταθλήματος, ο κορυφαίος οδηγός από κάθε περιοχή θα ταξιδέψει -με όλα τα έξοδα πληρωμένα- στην έδρα της Lamborghini, στη Sant’Agata Bolognese.

Εκεί, θα λάβουν μια VIP περιήγηση, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν μια πραγματική Lamborghini σε κανονική πίστα. Θα προπονηθούν με τους επίσημους οδηγούς αγώνων της Lamborghini για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τελικά ένας από αυτούς τους τρεις θα γίνει ο επίσημος οδηγός sim αγώνων της Lamborghini για το 2022.