H Bugatti ανακατασκεύασε το πρωτότυπο της Veyron 16.4 Grand Sport

Σχετικά άρθρα

Το πρόγραμμα “La Maison Pur Sang” της Bugatti επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των μοντέλων όλων των ηλικιών από την περίφημη ιστορία της γαλλικής μάρκας και λειτουργεί αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της Bugatti στο Molsheim. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης στους πελάτες και στους συλλέκτες ένα εντατικό φάσμα επιλογών αποκατάστασης και αναδιάρθρωσης του spec των αυτοκινήτων της.

Το πρώτο project που ανέλαβε το “La Maison Pur Sang” ήταν η ανακατασκευή μια εξαιρετικής σπορ έκδοσης από την πιο πρόσφατη ιστορία της Bugatti, την Veyron 16.4 Grand Sport. Πρόκειται για το πρώτο πρωτότυπο του αυτοκινήτου, που έκανε το ντεμπούτο του το 2008 στο Pebble Beach, και ανέβασε την εμπειρία της οδήγησης ενός πολυτελούς και ανοιχτού αυτοκινήτου υψηλής απόδοσης σε μια εντελώς νέα διάσταση.

Το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε μεταλλικό λευκό/ασημί χρώμα που συνδυάζεται με καφέ δερμάτινο εσωτερικό. Ως αυτοκίνητο επίδειξης, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και δεν πήρε ποτέ πινακίδες κυκλοφορίας, με την εταιρία να το ονομάζει “Grand Sport 2.1.”.

Το 2020, η Bugatti αγόρασε τη Veyron 16.4 Grand Sport 2.1 και την πήγε “σπίτι της”, στο Molsheim, όπου έγινε το πρώτο μοντέλο που υποβλήθηκε σε ανακατασκευή από το πρόγραμμα “La Maison Pur Sang”. Η αυθεντικότητα του αυτοκινήτου επιβεβαιώθηκε όχι μόνο μέσω της επιθεώρησης του αριθμού αναγνώρισης οχήματος (VIN), αλλά και επιβεβαιώνοντας την ορθότητα των αριθμών αναγνώρισης που σφραγίζονται στα βασικά στοιχεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...