Η Hongqi κάνει δώρο ένα H9 σε κάθε Κινέζο που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σχετικά άρθρα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και η Hongqi έκανε γνωστό πως σε όσους Κινέζους κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα τους κάνει δώρο από ένα H9.

Η Κίνα κατέκτησε 38 χρυσά μετάλλια, με 52 αθλητές να το τοποθετούν στο στήθος τους, μιας και η Κίνα κέρδισε και μερικά ομαδικά αθλήματα, ενώ 6 από τους χρυσούς μεταλλιούχους κατέκτησαν περισσότερα από 2 χρυσά μετάλλια. Έτσι η Hongqi θα δώσει 52 H9 2.0T, με το καθ’ένα να κοστίζει 369.800 γουάν (48.650 ευρώ) και να φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα των 255 ίππων με 380 Nm ροπής.

Επιπλέον στους 32 ασημένιους και στους 18 χάλκινους μεταλλιούχους της Κίνας, η Hongqi τους δίνει το δικαίωμα της χρήσης του H9 μέσω δωρεάν ενοικίασης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...