Ο Mick Schumacher μας προϊδεάζει για το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Σε περίπου ένα μήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου, το Netflix θα κάνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα του το επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher, και σύμφωνα με τον γιο, Mick Schumacher, ο οποίος έχει ήδη δει μερικά μέρη του ντοκιμαντέρ, αυτό θα είναι πολύ συναισθηματικό για όλους.

Μετά από τρεις σεζόν του Drive To Survive, το Netflix επέλεξε να κάνει ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ για έναν από τους μεγαλύτερους οδηγούς της Formula 1, τον Michael Schumacher, εκτός από την τέταρτη σεζόν του Drive to Survive. Το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται την ιστορία της καριέρας του Γερμανού θρύλου της F1, από τα καρτ στο Κέρπεν της Γερμανίας, μέχρι την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος του το 2004.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Mick, είπε:

Θα είμαι μέρος του, μου πήραν συνέντευξη γι ‘αυτό, ναι. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να περιμένω από αυτό, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ και πιστεύω ότι θα είναι συναισθηματικό για όλους όσους το παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το Netflix, θα δούμε συνεντεύξεις από τη σύζυγό του Corinna, τα δύο παιδιά τους Gina-Maria και Mick, και πρώην αντιπάλους και φίλους του στην F1, με εικόνες που δεν έχουμε δει ξανά, που θα μας δίνουν μία αθέατη ματιά στον άνθρωπο πίσω από τον υπεραθλητή. Ακόμα, θα μιλήσει ο αδερφός του, Ralf, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Luca di Montezemolo, ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, ο Bernie Ecclestone, καθώς και οι Mika Hakkinen, Sebastian Vettel, και David Coulthard.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα