Elon Musk: Ελπίζω η παραγωγή του εργοστασίου στη Γερμανία να ξεκινήσει τον Οκτώβριο

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk βρέθηκε την Παρασκευή στο εργοστάσιο που ετοιμάζει η Tesla λίγο έξω από το Βερολίνο της Γερμανίας και από εκεί δήλωσε πως ευελπιστεί η παραγωγή του να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το εργοστάσιο να κατασκευάζει το Model Y ήδη από τον Ιούλιο, αλλά νομικές προκλήσεις, γραφειοκρατεία και καθυστερήσεις σε αδειοδοτήσεις έχουν οδηγήσει στην καθυστέρηση των εργασιών κατασκευής του εργοστασίου.

Ανυπομονούμε να λάβουμε την έγκριση για την κατασκευή των πρώτων αυτοκινήτων, ίσως τον Οκτώβριο αν είμαστε τυχεροί,

δήλωσε ο Musk, με τον Armin Laschet, υποψήφιος για να διαδεχθεί την Angela Merkel ως καγκελάριος, να δίνει το παρόν και να ευχαριστεί τον Musk για την επένδυσή της Tesla στη Γερμανία.

Ο Laschet, σημερινός πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, πρότεινε πως οι γερμανικοί νόμοι θα πρέπει να αλλάξουν ώστε να είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν επηρεάζονται άμεσα από την κατασκευή του εργοστασίου να υποβάλλουν νομικές καταγγελίες εναντίον του.

Στο εργοστάσιο θα απασχολούνται 12.000 άνθρωποι που θα κατασκευάζουν 500.000 αυτοκίνητα ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...