Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, η Zagato παρουσίασε τις τέσσερις εκδόσεις για την Aston Martin Vanquish, την Coupe, την Volante, την Speedster και την Shooting Brake, όπου όλες βγήκαν σε περιορισμένη παραγωγή και όλες έγιναν αμέσως sold out.

Μόλις 28 Speedster κατασκευάστηκαν έναντι των 99 Shooting Brake, των 99 Coupe και των 99 Volante, με την παραγωγή του αυτοκινήτου να γινόταν στην έδρα της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας.

Μια Vanquish Zagato Speedster βρίσκεται προς πώληση, με την ζητούμενη τιμή να αγγίζει τις 845.000 λίρες Αγγλίας (€993.000). Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα bespoke κόκκινο (Lava Red) χρώμα και έχει διανύσει μόλις 72 χλμ., με το αμάξωμα να είναι από carbon, ενώ τα στηρίγματά των πλαϊνών καθρεπτών προέρχονται από την One-77.

Τα LED πίσω φωτιστικά σώματα είναι παρόμοια με αυτά της Vulcan, ενώ το ξεχωριστό πίσω μέρος διαθέτει μια ενσωματωμένη αεροτομή, τις τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και τον διαχύτη από carbon.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ χρώμα, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 5,9-λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 άλογα, επιταχύνοντας από τα 0 στα 96 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.