Πωλείται μια υπερσπάνια Aston Martin Vanquish Zagato Speedster για €1 εκατ.

Σχετικά άρθρα

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, η Zagato παρουσίασε τις τέσσερις εκδόσεις για την Aston Martin Vanquish, την Coupe, την Volante, την Speedster και την Shooting Brake, όπου όλες βγήκαν σε περιορισμένη παραγωγή και όλες έγιναν αμέσως sold out.

Μόλις 28 Speedster κατασκευάστηκαν έναντι των 99 Shooting Brake, των 99 Coupe και των 99 Volante, με την παραγωγή του αυτοκινήτου να γινόταν στην έδρα της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας.

Μια Vanquish Zagato Speedster βρίσκεται προς πώληση, με την ζητούμενη τιμή να αγγίζει τις 845.000 λίρες Αγγλίας (€993.000). Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα bespoke κόκκινο (Lava Red) χρώμα και έχει διανύσει μόλις 72 χλμ., με το αμάξωμα να είναι από carbon, ενώ τα στηρίγματά των πλαϊνών καθρεπτών προέρχονται από την One-77.

Τα LED πίσω φωτιστικά σώματα είναι παρόμοια με αυτά της Vulcan, ενώ το ξεχωριστό πίσω μέρος διαθέτει μια ενσωματωμένη αεροτομή, τις τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και τον διαχύτη από carbon.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ χρώμα, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 5,9-λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 άλογα, επιταχύνοντας από τα 0 στα 96 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Πηγήpistonheads

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...