BMW X6 by Manhart με 725 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Manhart παρουσίασε το πακέτο αναβάθμισης για την BMW X6 και πιο συγκεκριμένα για την M έκδοση του γερμανικού coupe SUV επιδόσεων. Ο οίκος από την πόλη Wuppertal της Γερμανίας ονομάζει τη δημιουργία της MHX6 700 και βάφει το αυτοκίνητο σε ανθρακί ματ χρώμα (Matte Charcoal Metallic), με μαύρες λεπτομέρειες και κάτι που μοιάζει -σύμφωνα με την Manhart- με γρανίτη κουζίνας.

Μηχανικά, ο twin-turbo 4,4-λίτρων V8 από το εργοστάσιο αποδίδει 600 άλογα και 750 Nm ροπής, αλλά χάρη στον επαναπρογραμματισμό της ECU και τη νέα εξάτμιση της Manhart, η απόδοση του φτάνει πλέον τα 725 άλογα και τα 910 Nm ροπής. Η Manhart δεν αναφέρει τα νέα νούμερα των επιδόσεων, αλλά το 0-100 χλμ/ώρα σίγουρα θα είναι καλύτερο από τα 3,9 δευτ. που χρειάζεται το εργοστασιακό μοντέλο. Παρόλα αυτά γίνεται γνωστό ότι ο κόφτης τελικής ταχύτητας έχει αφαιρεθεί και το μοντέλο μπορεί να πιάσει τα 315 χλμ/ώρα.

Το γερμανικό coupe SUV πατάει σε H&R ελατήρια που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ φοράει νέες σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών, με ελαστικά διαστάσεων 295/30 εμπρός και 315/30 πίσω. Ακόμα, τοποθετεί στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα carbon spoilers, ενώ νέες -μεγαλύτερες- είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr