Αυτές οι renderings φωτογραφίες βασίζονται στα πρόσφατα μουλάρια δοκιμών της X8, με την BMW να την προσφέρει και σε M έκδοση που θα ονομαστεί XM.

Το μοντέλο αναπτύσσεται από το τμήμα M της BMW και κίνηση θα παίρνει από τον 4,4-λίτρων V8 κινητήρα που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 200 ίππων, με την συνολική απόδοση να αναμένεται να αγγίζει τα 750 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής.

Η coupe έκδοση της X7 αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2022, με την κατασκευή του αυτοκινήτου να γίνεται στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στο Spartanburg της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ. Θα φορά ζάντες 21″ έως 23″, μεγάλα φρένα, ενώ στο εσωτερικό του θα συναντάμε Alcantara επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

Έχει κωδική ονομασία G09 και θα διαθέτει 4 ανεξάρτητα ή 5 καθίσματα, με κεκλιμένη γραμμή οροφής, όχι όμως τόσο κεκλιμένη όσο αυτή των X4 και X6. Θα βασίζεται στο πλαίσιο της X7 και αναμένεται να γίνει το ακριβότερο μοντέλο της BMW.

Η X8 θα είναι πιο πολυτελές από την X7 και θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε σε αυτή, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη και η M45e έκδοση που θα συνδυάζει έναν 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που θα αποδίδουν συνδυαστικά 400 άλογα με 542 Nm ροπής.