Η Mitsubishi συνεχίζει το teasing της plug-in hybrid (PHEV) έκδοσης του ολοκαίνουριου Outlander, που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το δεύτερο εξάμηνο αυτού του οικονομικού έτους (Απρίλιος 2021 έως Μάρτιο 2022), ήτοι μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, ενώ στις ΗΠΑ το δεύτερο εξάμηνο του ημερολογιακού έτους 2022.

Η ιαπωνική εταιρία δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία του νέου Outlander PHEV στην Ευρώπη, το οποίο χαίρει άκρας εκτίμησης, όντας το best selling plug-in υβριδικό SUV του 2020.

Το νέο Outlander PHEV διαθέτει ένα σύστημα νέας γενιάς, με βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα και αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας, σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, που θα προσφέρουν στο μοντέλο καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία.

Με βάση τη νέα πλατφόρμα, η ενσωμάτωση των εξαρτημάτων και η βελτιστοποιημένη διάταξη επιτρέπουν στο νέο μοντέλο να φιλοξενεί έως επτά επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο άνεσης και χρησιμότητας.

Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV θα φέρει 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, σε αντίθεση με τη τωρινή γενιά που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα.