Πριν από δύο χρόνια, η RTR και η Ford Performance συνεργάστηκαν και παρουσίασαν την Mustang RTR Series 1, που η παραγωγή της περιορίστηκε σε 500 μονάδες. Σήμερα, οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν ξανά και βγάζουν ξανά προς πώληση 500 αυτοκίνητα της MY2021 έκδοσης του pony car της Ford.

Το νέο Mustang RTR Series 1 θα βγει και πάλι σε 500 αυτοκίνητα, με την βελτιωμένη Mustang να είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρίας με τον επαγγελματία οδηγό drift Vaughn Gittin Jr και την ομάδα του, RTR. Tο αυτοκίνητο διαθέτει κυρίως αισθητικές τροποποιήσεις και είναι διαθέσιμο τόσο με τον 5,0-λιτρο V8 κινητήρα της Mustang GT, όσο και με τον 2,3-λίτρων EcoBoost, που είναι εξοπλισμένο με Performance Pack 1.

Η Mustang RTR Series 1 ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα με τις εισαγωγές στα άκρα της, ενώ υπάρχουν και αεροδυναμικές επεμβάσεις με νέο εμπρός splitter, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή. Φέρει ειδικά γραφικά, καθώς και τα απαραίτητα λογότυπα της RTR. Τέλος, πατάει σε ζάντες 19 ιντσών και η Ford Performance έχει βελτιώσει την ανάρτηση, προσθέτοντας ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές ράβδους.

Το πακέτο μπορεί να εγκατασταθεί από τους αντιπροσώπους της Ford και κοστίζει 6.295 δολάρια, με την τοποθέτηση να χρεώνεται 1.200 δολάρια και να απαιτεί 10 ώρες για την ολοκλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά το πακέτο κοστίζει 7.495 δολάρια.