Σύμφωνα με τον CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, η ιταλική εταιρία από του χρόνου έως και το 2026 θα παρουσιάζει κάθε χρόνο και ένα νέο μοντέλο της, με την αρχή να γίνεται τον Μάρτιο του 2022 με την Tonale. Μέσα στα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Alfa Romeo είναι και το μικρό crossover, που οι αναφορές θέλουν να ονομάζεται Brennero.

Από το 2027 και έπειτα, όλα τα νέα μοντέλα της Alfa Romeo θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, με τον Imparato να τονίζει σε προηγούμενη συνέντευξή του πως η εταιρία του θα επικεντρωθεί στην οδηγική απόλαυση και τα μελλοντικά της αυτοκίνητα θα έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες οθόνες. Όπως είπε:

Έχω μια πολύ συγκεκριμένη θέση για την Alfa Romeo. Ο οδηγός θα είναι πάντα στο επίκεντρο. Θα υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες οθόνες στο αυτοκίνητο. Δεν πουλάω iPad με αυτοκίνητο γύρω του, πουλάω Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo θα εγκαταλείψει την Giorgio πλατφόρμα, με τις επόμενες γενιές των Giulia και Stelvio να χρησιμοποιούν την νέα STLA large πλατφόρμα της Stellantis, την οποία θα την χρησιμοποιούν και τα μελλοντικά σεντάν και SUV μοντέλα της Maserati.