Η Stellantis θα βγάλει στην αγορά τρία μικρά crossovers με τα σήματα των Alfa Romeo, Fiat και Jeep, τα οποίο θα βασίζονται σε πλατφόρμα της PSA. Το μοντέλο της Alfa Romeo θα τοποθετηθεί κάτω από τα Stelvio και Tonale και θα ονομάζεται Brennero, με το όνομα να προέρχεται από το πέρασμα Brenner Pass, το πέρασμα των Άλπεων που σχηματίζει τα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Αυστρίας.

Το μέγεθος τους θα μικρότερο από αυτό του Jeep Renegade, με τα τρία μοντέλα να βασίζονται στις CMP και eCMP πλατφόρμες της PSA, τις ίδιες που βασίζονται μεταξύ άλλων τα Peugeot 2008, e-2008, 208, e-208, Opel Corsa, Opel Mokka, Citroen C4 και DS3 Sportback. Τα μοντέλα θα προσφέρονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με ηλεκτροκινητήρες αλλά και με plug-in υβριδικά σύνολα.

Η παραγωγή τους θα γίνεται στη Πολωνία και πρώτα θα κυκλοφορήσει το μοντέλο της Jeep, το οποίο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Ιούλιο του 2022. Έξι μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Brennero, ενώ το μοντέλο της Fiat θα κατασκευάζεται από τον Ιούλιο του 2023.