Η Mitsubishi ανακοίνωσε την ανάκληση 384 Eclipse Cross στην Ελλάδα, παραγωγής από το 2018 μέχρι το 2020, επειδή σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το κούμπωμα του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), να αποκολληθεί κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, με αποτέλεσμα – στη χειρότερη περίπτωση – το διακοσμητικό να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: customer_service@saracakis.gr.