Η Acura ανακοίνωσε πριν από τρεις μήνες ότι το Integra θα επιστρέψεις στη γκάμα της, για την αγορά της Αμερικής, με την premium ιαπωνική εταιρία να δημοσιεύει έκτοτε μια σειρά teaser φωτογραφιών.

Σήμερα, η Acura έκανε γνωστό ότι το νέο μοντέλο, σε πρωτότυπη μορφή, θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα, στο Λος Άντζελες. Πιο συγκεκριμένα, τα αποκαλυπτήρια έχουν οριστεί για την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, για να κάνει -λογικά- το φυσικό του ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Άντζελες, που ανοίγει τις πύλες του από 17 έως 28 Νοεμβρίου.

Το νέο Integra θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ το 2022 και θα διαθέτει liftback σχεδιασμό, με το αμάξωμα να φέρει πέντε πόρτες. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια διακριτική αεροτομή, με την εταιρία να μην αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ούτε εάν αυτό θα προσφέρεται στις αγορές της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και του υπόλοιπου κόσμου.

Το μοντέλο θα προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμο κάποιο αυτόματο κιβώτιο. Μηχανικά, το νέο Integra φημολογείται ότι θα βασίζεται στη νέα γενιά του Civic και θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη turbo VTEC κινητήρα.