Το 2024, τo πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της Alfa Romeo, θα έχει Quadrifoglio έκδοση

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Αύγουστο, η Stellantis ανακοίνωσε ότι η Alfa Romeo, η Lancia, η Opel και η DS θα μετατραπούν σε αμιγώς ηλεκτρικές εταιρίες, με την πρώτη να προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2027.

Τώρα, ο νέος CEO της Μιλανέζικης φίρμας, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της θα κυκλοφορήσει το 2024, το οποίο θα αποκτήσει και μια Quadrifoglio έκδοση επιδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Imparato είπε:

Θα λανσάρω το 2024 την πρώτη Alfa Romeo που θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Θα έχει μια έκδοση εξοπλισμού, με δύο κινητήρες: η μία πλευρά θα είναι 100% ηλεκτρισμένη, αλλά θα είναι πάνω από αυτό το πρώτο μου πλήρες ηλεκτρικό μοντέλο.

Πρόσφατα, ο Imparato έκανε γνωστό ότι η Alfa Romeo θα παρουσιάζει -από του χρόνου έως και το 2026- ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο. Η αρχή θα γίνει τον Μάρτιο του 2022 με την Tonale, το οποίο θα προσφέρεται θα γίνει το πρώτο της plug-in υβριδικό μοντέλο της. Μέσα στα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Alfa Romeo είναι και το μικρό crossover, που οι αναφορές θέλουν να ονομάζεται Brennero.

Εκτός από την ηλεκτρικό Alfa Romeo Quadrifoglio, ο Imparato θέλει να αναβιώσει τις Spider Duetto και GTV, αλλά αυτό θα συμβεί αφού πρώτα η εταιρία κερδίζει χρήματα από τα μοντέλα της υψηλού όγκου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BP Pulse μειώνει κατά 10% το εργατικό της δυναμικό, αποχωρεί από 8 χώρες

Η BP ανακοίνωσε ότι μειώνει σημαντικά το εργατικό δυναμικό της BP Pulse, της εταιρίας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα την αποσύρει από...

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...