Ανακαλούνται 70.843 Mazda3 και Mazda CX-30

Σχετικά άρθρα

70.843 Mazda3 και Mazda CX-30 ανακαλεί η ιαπωνική εταιρία, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6 Νοεμβρίου 2018 και 19 Οκτωβρίου 2019. Αιτία της ανάκλησης είναι πως το ενδεχόμενο τα αυτοκίνητα να σταματήσουν απροσδόκητα κατά την οδήγηση λόγω ακούσιας ενεργοποίησης του συστήματος Smart Brake Support, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο σύγκρουσης με το επόμενο όχημα.

Στις σχετικές ειδήσεις η Audi ανακαλεί 361 e-tron επειδή εξαρτήματα της μονάδας πίεσης πέδησης θα μπορούσαν να διαβρωθούν με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την υποβοήθηση πέδησης, την ένδειξη ταχύτητας, το σύστημα ABS και τις λειτουργίες του ESC, αυξάνοντας την απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος.

Παράλληλα, η βλάβη των συστημάτων ABS και ESC μπορεί να μειώσει την ικανότητα ελιγμών του οχήματος κατά το φρενάρισμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος. Τα Audi e-tron που επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση κατασκευάστηκαν μεταξύ 6 Μαΐου και 14 Ιουλίου 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...