Ένα από τα 50 LFA Nurburgring Edition που κατασκεύασε η Lexus έχει βγει προς πώληση από την αντιπροσωπεία Joe Macari στο Λονδίνο. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο από έναν πελάτη της εταιρίας στον Καναδά το 2012, για να πουληθεί δύο χρόνια αργότερα στην Αγγλία, όταν και εκτελωνίστηκε.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε άσπρο (Whitest White) χρώμα, αλλά έχει τοποθετηθεί πράσινο (Emerald T) αυτοκόλλητο βινυλίου από την Topaz. Το οδόμετρο αναγράφει 19.135 χλμ., κάτι που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύτηκε σε κάποιο γκαράζ.

Κίνηση παίρνει από τον V10 κινητήρα, 4,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους (+10 από το “απλό” LFA), και 480 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική να φτάνει τα 325 χλμ/ώρα. Επιπλέον, το κιβώτιο έχει δεχτεί και αυτό ρυθμίσεις, με τις αλλαγές να γίνονται κατά 50 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα.

Είναι στην ουσία ένα track-focused LFA με το πακέτο να περιλαμβάνει νέες σκληρότερες αναρτήσεις, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και μία τεράστια πίσω αεροτομή κατασκευασμένη από carbon ώστε να παράγει την απαραίτητη κάθετη αεροδυναμική δύναμη βελτιώνοντας έτσι την οδηγική συμπεριφορά.

Να σημειωθεί πως το LFA Nurburgring Edition είχε για κάποιο διάστημα το καλύτερο χρόνο αυτοκινήτου παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife με 7:14.64. Η τιμή πώλησης είναι στις 849.950 λίρες, που μεταφράζεται σε €1.006.800 με τη σημερινή ισοτιμία.