Στα τέλη Νοεμβρίου και στις αρχές του τρέχοντος μήνα, η Toyota Βόρειας Αμερικής έδωσε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του GR Corolla, οι οποίες πρακτικά δεν μας αποκάλυπταν τίποτα, αλλά ταυτόχρονα είχαν πολλά κρυμμένα “μυστικά”, τα οποία αφορούν το νέο μοντέλο επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρίας.

Πριν λίγα λεπτά, όμως, η ιαπωνική εταιρία ανέβασε ακόμα ένα teaser video στο λογαριασμό της στο Instagram της, που teasάρει και πάλι την κορυφαία έκδοση του μοντέλου. Αυτή, τη φορά, όμως είναι πιο αποκαλυπτική, καθώς όπως μπορείς να δεις βλέπουμε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του GR Corolla.

Από αυτήν, διακρίνονται τα φαρδύτερα εμπρός και πίσω φτερά, με το GR Corolla να κυκλοφορεί -τουλάχιστον αρχικά- αποκλειστικά στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η κυκλοφορία του και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το GR Corolla θα έχει κάτω από το καπό του τον γνωστό τρικύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα, που χρησιμοποιεί η Toyota στο GR Yaris, ο οποίος έχει κωδική ονομασίας G16E-GTS. Η απόδοση του θα είναι στα 268 άλογα και η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, όπως ακριβώς και στο μικρότερο μοντέλο.