Tesla: H τιμή του Full Self-Driving αυξάνεται στα 12.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Από τις 17 του μήνα η Tesla θα αυξήσει την τιμή του “Full Self-Driving” συστήματος του Autopilot και πλέον από τις 10.000 δολάρια θα κοστίζει 12.000. Η είδηση έγινε γνωστή από τον CEO της Tesla, Elon Musk, ο οποίος το έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Musk έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το κόστος του “Full Self-Driving” θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία, όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της εξέλιξης του λογισμικού, και το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί εντελώς αυτόνομα, αφού υπάρχει η αντίστοιχη έγκριση από τις αρχές. Όταν γίνει αυτό, η αξία της λειτουργίας “Full Self-Driving” του συστήματος Autopilot θα είναι πάνω από 100.000 δολάρια.

Ένας λόγος πίσω από το tweet του Musk σχετικά με την αξία του λογισμικού της Tesla είναι τα “robotaxi”, που έχει υποσχεθεί. Με αυτή τη δυνατότητα, οι ιδιοκτήτες των Tesla θα είναι σε θέση να μετατρέψουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτόνομα οχήματα και θα μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων μια πόλης.

Σε παλιότερη δήλωση του, ο Musk έχει αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Tesla θα μπορούν να εισπράττουν έως και 30.000 δολάρια ετησίως, μόλις λανσαριστεί η υπηρεσία robotaxi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...