Η Toyota προσφέρει νέες τεχνολογίες στα παλιά μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Η Toyota εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία, την Kinto Factory, μέσω της οποίας μπορεί να προσθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, σε επιλεγμένα παλιά αυτοκίνητά της.

Το πρόγραμμα είναι αρχικά διαθέσιμο στην Ιαπωνική αγορά και αφορά τα Prius, Prius C/Aqua, Prius V/Prius A, Vellfire, Alphard, Lexus UX και Lexus NX.

Αρχικά η υπηρεσία Kinto Factory προσφέρει την δυνατότητα τοποθέτησης λειτουργιών ασφαλείας και άνεσης, όπως το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και το hands-free άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Παράλληλα η εταιρία μπορεί να αντικαταστήσει φθαρμένα ή κατεστραμμένα ανταλλακτικά, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, όπως οι ταπετσαρίες, τα σφουγγάρια καθισμάτων και το τιμόνι. Αργότερα θα προσφέρεται και μια υπηρεσία εξατομίκευσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...