Η Porsche παρουσίασε σήμερα μια νέα ειδική έκδοση για την γκάμα της Cayenne, με τις Platinum Editions των Cayenne, Cayenne E-Hybrid και Cayenne S να είναι διαθέσιμες και στις εκδόσεις Coupe του μοντέλου.

H ειδική έκδοση του SUV μοντέλου διαθέτει μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και με επιπρόσθετο πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρεται ως standard. To αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σε στυλ και εξοπλισμό έκδοση του μοντέλου.

Οι εκδόσεις Platinum ξεχωρίζει στα βαμμένα και φινιρισμένα σε satin Platinum απόχρωση των εισαγωγών του αέρα στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, στο lettering του λογότυπου της Porsche με τον διαμήκη led φωτισμό στο πίσω μέρος και τους τροχούς 21 ιντσών με τις ζάντες RS Spyder (αποκλειστικά διαθέσιμες στις εκδόσεις Platinum).

Οι μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τα λεπτά μαύρα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων, τονίζουν ακόμη περισσότερο την sport, elegant εμφάνιση αυτής της ειδικής έκδοσης. Οι συνδυασμένες διαθέσιμες αποχρώσεις είναι σε λευκό ή μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε Jet Black, Carrara White, Mahogany Blue καθώς και στην ειδική απόχρωση Crayon.

To ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου κυριαρχεί το αλουμίνιο και το ασημί χρώμα, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε Crayon αποχρώσεις και τα μαρσπιέ να έχουν ενσωματωμένο το λογότυπο Platinum Edition σε βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Οι Cayenne Platinum Edition διατίθενται με πρόσθετο εξοπλισμό, όπως προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), πανοραμική οροφή, φιμέ κρύσταλλα, ηχοσύστημα Bose, περιφερειακό φωτισμό, δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche, και τέλος ένα αναλογικό ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό.

Οι εκδόσεις Platinum των Cayenne, είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία, με τις παραδόσεις να ξεκινούν (στην Γερμανία) τον Μάιο του 2022.