Η BAC συνεργάζεται με τη Viritech για το υδρογονοκίνητο Mono

Σχετικά άρθρα

H Briggs Automotive Company (BAC) ανακοίνωσε σήμερα ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρία Viritech, για να φέρουν την τεχνολογία συστημάτων μετάδοσης κίνησης με υδρογόνο στην niche αγορά οχημάτων.

Η Viritech, που αναπτύσσει τεχνολογίες συστημάτων μετάδοσης κίνησης υδρογόνου για την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, τη ναυτιλία και τις βιομηχανίες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, κέρδισε το Niche Vehicle Network Feasibility Study Grant, που χρηματοδοτήθηκε από το Office for Zero Emission Vehicles (OZEV) μέσω του Niche Vehicle Network και υποστηρίχθηκε από την Innovate UK.

Αυτή η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή μελέτης σκοπιμότητας για την ανάπτυξη ενός συστήματος κίνησης υδρογόνου για εξειδικευμένα οχήματα. Τα βασικά στοιχεία των κινητήρων της Viritech περιλαμβάνουν βελτιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας του υδρογόνου, δομικά δοχεία πίεσης και ελαφριές αποθήκες ενέργειας.

Το project της Viritech θα υποστηριχθεί από την BAC και το Mono θα αποτελέσει τη βάση του έργου που θέλει να φέρει την πρωτοποριακή τεχνολογία υδρογόνου στην εξειδικευμένη αγορά οχημάτων, επιτρέποντας τη μετάβαση σε μηδενικές εκπομπές έως το 2030. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Mono FCEV θα διαθέτει όλες τις αρχές της BAC, για ασυμβίβαστες επιδόσεις και ανόθευτη εμπειρία του οδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...