Ferrari: Η Purosangue θα μπει στην παραγωγή το 2022

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη αναφορά για το SUV της Ferrari ήρθε στη δημοσιότητα από την ίδια την εταιρία το 2018, και τώρα οι Ιταλοί έκαναν γνωστό ότι τα αποκαλυπτήρια της Purosangue θα γίνουν μέσα στο 2022. Επιπλέον, η Ferrari μένει πιστή στο χρονοδιάγραμμά της, καθώς επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της Purosangue θα ξεκινήσει μέχρι τέλος του έτους, ώστε οι πελάτες της να πάρουν στα χέρια τους το πρώτο SUV της Ferrari στις αρχές του 2023.

Η Purosangue θα τοποθετηθεί απέναντι από την Aston Martin DBX και την Lamborghini Urus, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία για την Ferrari. Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν μοντέλα με 2 ή 4 καθίσματα.

Η Purosangue θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της GTC4Lusso, καθώς θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της. Μηχανικά και ανάμεσα στους κινητήρες της, θα υπάρχει o νέος 2,9-λίτρων V6 twin-turbo plug-in υβριδικός της 296 GTB, ο 4,0-λίτρων υβριδικός V8 της SF90 Stradale και ένας V12 ατμοσφαιρικός απόδοσης 800 ίππων. Επιπλέον, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση και προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι το μοντέλο να προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...