Η Mazda teasάρει το CX-60 για την Ευρώπη, με plug-in υβριδικό σύνολο

Σχετικά άρθρα

Από τον περασμένο Οκτώβριο, η Mazda έχει ανακοινώσει ότι θα διευρύνει της γκάμας των SUV μοντέλων της στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια δύο νέα μοντέλα.

Ο λόγος για το CX-60 και το CX-80, τα οποία θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σήμερα έγινε γνωστό ότι το πρώτο θα αποκαλυφθεί στις 8 Μαρτίου, με την ιαπωνική εταιρία να δίνει μια teaser φωτογραφία και ένα video του μοντέλου.

Ωστόσο, το CX-60 έχει διαρρεύσει πλήρως από τον περασμένο Νοέμβριο, και μηχανικά το CX-60 θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική απόδοση του συνόλου να ξεπερνά τους 300 ίππους.

Μελλοντικά, θα παρουσιαστεί ο νέας γενιάς Skyactiv-X εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας και ο diesel κινητήρας Skyactiv-D, σε συνδυασμό με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση με εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr