Η Γερμανία δεν θέλει να απαγορεύσει τις πωλήσεις αυτοκινήτων με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου το 2035

Σχετικά άρθρα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ανακοινώσει πως από το 2035 θέλει να απαγορευτούν οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά η Γερμανία δηλώνει την αντίθεσή της σε αυτό το σχέδιο.

Διάβασε ακόμη

Γαλλία και Γερμανία αντιστέκονται στην ΕΕ και την απαγόρευση των πωλήσεων αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης το 2035

Ο Volker Wissing, ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών, στο περιθώριο μιας άτυπης συνάντησης με υπουργούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που έγινε κοντά στο Παρίσι, δήλωσε:

Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στην ηλεκτρική κινητικότητα ή την κινητικότητα υδρογόνου για το μέλλον. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αρκετά ηλεκτρικά οχήματα, επομένως πρέπει να κλιμακώσουμε τη διαθεσιμότητά τους».

Θέλουμε να επιτρέψουμε τους κινητήρες εσωτερικής καύσης ακόμη και μετά το 2035, μόνο εάν τα αυτοκίνητα αυτά καταναλώνουν αποκλειστικά συνθετικά καύσιμα.

Διάβασε επίσης

Οι Γερμανοί δεν θέλουν να απαγορευτούν ποτέ τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης

Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό, υπάρχει λύση για να διασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα δεν θα ανεφοδιάζονται με καύσιμα που προέρχονται από ορυκτά καύσιμα, με τα συνθετικά καύσιμα να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών, με τον Wissing να βλέπει ως λύση μείωσης των εκπομπών τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Διάβασε και αυτό

Συνεργασία Toyota, Mazda, Subaru, Yamaha και Kawasaki για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής των κινητήρων εσ. καύσης

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...