Lamborghini Urus by McChip-DKR με 850 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η McChip-DKR ετοίμασε ένα πακέτο αναβάθμισης για τη Lamborghini Urus, το οποίο ενισχύει σημαντικά την απόδοση του ιταλικού super SUV. Όπως γνωρίζεις, όταν βγαίνει από το εργοστάσιο της εταιρίας στη Sant’Agata, ο 4,0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει 650 άλογα και 850 Nm ροπής.

Ωστόσο, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος αναφέρει ότι με μια σειρά αναβαθμίσεων, που τις παρουσιάζει ως Stage 3 και κοστίζουν €16.199, και περιλαμβάνει αναβαθμισμένα turbo, νέα downpipes με σπορ καταλύτες 200 κελιών και επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, η απόδοση του συνόλου αυξάνεται κατά 200 άλογα και 200 Nm ροπής, αγγίζοντας τα 850 άλογα και τα 1.050 Nm ροπής.

Η McChip προσφέρει δύο ακόμα πακέτα για το Urus, τα Stage 1 και Stage 2. Το πρώτο διαθέτει αποκλειστικά επαναπρογραμματισμό της ECU, με την απόδοση να αγγίζει τα 700 άλογα και τα 950 Nm και κοστίζει €2.499. Το δεύτερο, προσθέτει ορισμένες μηχανικές αναβαθμίσεις, με τον κινητήρα να αποδίδει 750 άλογα και 975 Nm ροπής, ενώ κοστίζει €10.859.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...